Galatasaray'dan muhteşem dönüş

Galatasaray 2-0 yenik duruma düştüğü Bursaspor'u 3-2 yenerek liderle arasındaki puan farkını 6'ya indirdi.

17 Mart 2019 Pazar 21:10
Galatasaray'dan muhteşem dönüş






Galatasaray'dan muhteşem dönüş

   Galatasaray 2-0 yenik duruma düştüğü Bursaspor'u 3-2 yenerek liderle arasındaki puan farkını 6'ya indirdi.Bursaspor Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta heyecanı sona erdi. Medipol Başakşehir’in Kayserispor deplasmanında 1-1’le puan bıraktığı haftada milli araya zirveye yaklaşarak girmek isteyen Galatasaray, 2-0 geri düştüğü maçta deplasmanda Bursaspor’u 3-2 yendi ve çok kritik bir galibiyet elde etti.

   Galatasaray bu sonuçla 52 puana yükseldi ve lider Medipol Başakşehir’le farkı 6’ya indirdi. Ateş hattında yer alan ve acilen puan veya puanlara ihtiyacı olan Bursaspor ise çok önemli bir nefes alma fırsatını tepti ve 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayarak 28 puanla 15. sırada kaldı.

   Bursaspor’un golleri 15’te Diafra Sakho ve 42’de Henri Saivet’den gelirken, Galatasaray’ın gollerini ise 45+2’de Badou Ndiaye, 56’da penaltıdan Mbaye Diagne ve 62’de Sofiane Feghouli kaydetti. Galatasaray milli ara sonrası Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Bursaspor ise Aytemiz Alanyaspor deplasmanına gidecek.

BURSASPOR: Okan, Umut, Chedjou, Ertuğrul, Shehu, Badji, Aytaç, Yusuf, Onur, Saivet, Sakho

TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Ndiaye, Donk, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

(Skor)

Son Güncelleme: 21.04.2019 13:38
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBursaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.