Galatasaray deplasmanda galip

Süper Lig 35. hafta maçında Galatasaray, Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yendi.

17 Nisan 2021 Cumartesi 21:22
Galatasaray deplasmanda galip






Galatasaray deplasmanda galip

   Süper Lig 35. hafta maçında Galatasaray, Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yendi.Karşılaşmanın 9. dakikasında Göztepe  Diabate güzel bir vole vuruşuyla 1-0 öne geçti.19. dakikada Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle maçta 1-1 beraberliği yakaladı.39. dakikada Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile durumu 2-1 yaptı.İlk yarı Galatasaray'ın 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Galatasaray, 64. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun attığı durumu 3-1 yaptı.76. dakikada   Nwobodo'nun şutunda top direğin yanından auta gitti.Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray mücadeleyi 3-1 kazandı.

   Galatasaray bu galibiyetle puanını 65 yaparken, Göztepe 46 puanda kaldı.36. hafta Galatasaray evinde Trabzonspor ile oynarken, Göztepe, Fatih Karagümrük deplasmanına gidecek.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.