Galatasaray evinde ağır yara aldı

Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'a 4-3 yenileren şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

19 Mart 2021 Cuma 21:15
Galatasaray evinde ağır yara aldı






Galatasaray evinde ağır yara aldı

    Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'a 4-3 yenileren şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

   Karşılaşmad ailk gol 2. dakikada konuk ekip Çaykur Rizespor'dan geldi.Braian Samudio 2. dakiakda Galatasaray savunmasının hatasını affetmedi ve takımın deplasmanda 1-0 öne geçirdi.14. dakikada Galatasaray DeAndre Yedlin ile beraberliği yakaladı.31. dakikada Emre Akbaba ile Galatasaray karşılaşmada 2-1 öne geçti.41. dakikada Çaykur Rizespor Fernando Boldrin ile karşlaşmada durumu 2-2 yaptı.İlk yarı 2-2 berabere sonuçlandı. 

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 54. dakikada konuk ekip Çaykur Rizespor Milan Skoda'nın penaltı atışıyla 3-2 öne geçti.Galatasaray 74. dakikada Yassine Meriah'ın kendi kalesine attığı golle durumu 3-3 yaptı.90+3'de Çaykur Rizespor Fernando Andrade ile durumu 4-3 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'a 4-3 yenildi. 

   Kendi evinde 11 maç sonra kaybeden Galatasaray, bu sonuçla 61 puanda kalırken, iki maçı eksik lider Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde kaldı. Rizespor ise, 34 puana ulaştı. Milli maç arasından sonra Galatasaray deplasmanda Hatayspor’a konuk olacak. Çaykur Rizespor ise, sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.