Galatasaray Fenerbahçe derbisi; Fatih Terim hakeme küfretmiş

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan kavga sonrası tartışmalar yeniden alevlendi. Kavga sırasında Terim'in maçı yönetem hakeme küfrettiği iddia ediliyor.

04 Kasım 2018 Pazar 01:05
Galatasaray Fenerbahçe derbisi; Fatih Terim hakeme küfretmiş






Galatasaray Fenerbahçe derbisi; Fatih Terim hakeme küfretmiş


Kendi sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in olaylı derbinin ardından önce hakeme tükürdüğü iddia edilmişti. Ortalığı karıştıran yeni iddiaya göre Terim, maçı yöneten Fırat Aydunus'a küfür ettiği yolunda. 

2-2 berabere biten Galatasaray-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğüyle saha karışmış ve iki takım oyuncuları arasında kavga çıkmıştı. Karşılaşma sonrası hakem Fırat Aydunus; Galatasaray'dan Badou Ndiaye, Fenerbahçe'den ise Roberto Soldado ve Jailson'a kırmızı kart çıkarmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise hakem Fırat Aydunus'un yanına giderek Aydunus'a sert bir şekilde tepki göstermişti. Terim'in, derbinin hakemı Fırat Aydınus'a söyledikleri ortaya çıktı..


Galatasaray ile  Fenerbahçe'nin 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Fatih Terim ve Fırat Aydınus arasında yaşananlar ve Terim'in Aydunus'a söylediği sözler ortaya çıktı.

"YA SEN KALACAKSIN YA BEN"

A Spor'un haberine göre Fatih Terim, "Bu maçı bu hale sen getirdin Bundan sonra ya sen kalacaksın ya da ben" ifadelerini kullandı. 

"SENİN GİBİ HAKEMLER..."

Haberde; Terim'in sözlerini "Şimdi çıkıp kameralara konuşmazsam Allah beni kahretsin. Yazıklar olsun. Senin gibi hakemler bu maçların a... s..." ifadeleriyle sürdürdüğü iddia edildi. KAYNAK HABERTÜRK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.