Galatasaray, Lidere geçit vermedi

Süper Lig 40. hafta maçında Galatasaray evinde lider Beşiktaş'ı 3-1 yendi.

08 Mayıs 2021 Cumartesi 22:16
Galatasaray, Lidere geçit vermedi






Galatasaray, Lidere geçit vermedi

   Süper Lig 40. hafta maçında Galatasaray evinde lider Beşiktaş'ı 3-1 yendi.Karşılaşmanın 11. dakikasında Galatasaray, Babel'in attığı golle 1-0 öne geçti.42. dakikada Beşiktaş, Ghezzal'in attığı penaltı golüyle eşitliği yakaladı.  45+1'de Falcao, penaltı golüyle yeniden Galatasaray'ı öne geçirdi.İlk yarı Galatasaray'ın 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Arda Turan maçın skorunu belirledi.77. dakikada Galatasaray, Arda Turan'ın attığı golle durumu 3-1'e getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve sarı kırmızılılar, sahasında lider Beşiktaş'ı 3-1 yenerek şampiyonluk yarışını kızıştırdı.

   Bu sonuçla Galatasaray puanını 78 yaparken, Beşiktaş 81 puanda kaldı.41. hafta Galatasaray deplasmanda Yukatel Denizlispor'la oynarken, Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. 

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Akbaba, Onyekuru, Babel, Falcao

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Souza, Atiba, Ghezzal, Ljajic, Gökhan Töre, Larin

Anahtar Kelimeler:
GalatasaraBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.