Galatasaray liderlik fırsatını kaçırdı

Medipol Başakşehir'in evinde Göztepe'ye yenilmesinin ardından lider olma şansını yakalayan Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

29 Nisan 2019 Pazartesi 21:47
Galatasaray liderlik fırsatını kaçırdı






Galatasaray liderlik fırsatını kaçırdı

    Medipol Başakşehir'in evinde Göztepe'ye yenilmesinin ardından lider olma şansını yakalayan Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.Atiker Konyaspor Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta sona erdi. Lider Medipol Başakşehir'i yakalama şansı elde eden Aslan, deplasmandan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Terim'in öğrencileri 60 puana çıktı. Atiker Konyaspor'un galibiyeti hasreti ise 11 maça yükseldi.Liderle puanları eşitleme fırsatını yitiren Galatasaray, puanını 60'a yükseltti ve aynı zamanda gelecek hafta konuk edeceği Beşiktaş'la farkın bire inmesine de engel olamadı.Ev sahibi Atiker Konyaspor'un ise ligde galibiyet hasreti 11 maça Galatasaray'ı yenememe serisi de 25 maça çıktı. Konyaspor 39 puanla 9. sırada kaldı.

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Diagne, Uğur Demirok, Zuta, Jevtovic, Fofana, Jonsson, Ömer Ali, Milosevic, Yatabare

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Donk, Luyindama, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAtiker Konyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.