Galatasaray, Porto maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında Porto ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

02 Ekim 2018 Salı 08:58
Galatasaray, Porto maçı hazırlıklarını sürdürdü






Galatasaray, Porto maçı hazırlıklarını sürdürdü

   Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında Porto ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmanın ısınma bölümünde hareketlilik çalışmaları üzerinde duruldu. Fatih Terim yönetiminde oyunsal formda taktik çalışma yapıldı.Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray Futbol Takımı, Porto karşılaşması için bugün saat 11.40’ta sponsorumuz Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Portekiz’e hareket edecek.

Sarı Kırmızılılar mücadele öncesi yerel saatle 18.30’da (TSİ 20.30) karşılaşmanın gerçekleşeceği Estádio do Dragão’da ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık bir antrenman gerçekleşecek.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise oyuncular  Maicon Roque ve Fernando Reges ile birlikte yerel saatle 19.00’da (TSİ 21.00) ise Estádio do Dragão’da yer alan medya merkezinde düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.