Galatasaray, Porto'yu elinden kaçırdı

  Galatasaray deplasmanda Porto'ya 1-0 yenildi.

04 Ekim 2018 Perşembe 08:46
Galatasaray, Porto'yu elinden kaçırdı






Galatasaray, Porto'yu elinden kaçırdı

    Galatasaray deplasmanda Porto'ya 1-0 yenildi.UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Porto ile karşılaşan temsilcimiz Galatasaray, 6 net gol pozisyonu yakaladığı maçta sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

İlk yarıda Porto kalecisi Iker Casillas’ın devleştiği maçta Sinan Gümüş, Henry Onyekuru ve Yuto Nagatomo ile net fırsatları gole çevirmeyi başaramadık.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın 49. dakikasında korner vuruşunda Moussa Marega boşta kalınca kafayı vurdu ve Porto’yu 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra da beraberlik için bastıran sarı kırmızılı ekip Garry Rodrigues ve Sinan Gümüş ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince zorlu deplasmandan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

Zorlu deplasmandan eli boş dönen Galatasaray 3 puanla üçüncü sırada yer alırken Porto puanını 4’e yükseltti ve aynı puandaki Schalke’nin arkasında ikinci sırada yer aldı.

Galatasaray gruptaki üçüncü maçında sahasında Schalke 04’ü ağırlarken Porto deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak.

Gruptaki diğer maçta Schalke deplasmanda Lokomotiv Moskova’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayPorto
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.