Galatasaray puan kaybetmeye devam ediyor

Geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü karşısında yenilerek üç puan kaybeden Galatasraay bu hafta da evinde DG Sivasspor 'la 2-2 berabere kalarak 2 puandan oldu.

07 Mart 2021 Pazar 21:05
Galatasaray puan kaybetmeye devam ediyor






Galatasaray puan kaybetmeye devam ediyor

    Geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü karşısında yenilerek üç puan kaybeden Galatasaray bu hafta da evinde DG Sivasspor 'la 2-2 berabere kalarak 2 puandan oldu.Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray evinde Demir Grup Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı.Fatih Terim yönetiminde 8 maçlık galibiyet serisini geçen hafta Ankaragücü karşısında sona eren Galatasaray, Sivasspor maçında yaşadığı kayıpla zirve yarışından uzaklaştı. Martin Linnes'in büyük hatasını Gradel affetmedi ve Sivasspor, henüz 9. dakikada 1-0 öne geçti. 14. dakikada Radamel Falcao ile eşitliği yakalayan Galatasaray 38. dakikada Boyd'un golüne engel olamadı.İlk yarı DG Sivasspor'un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 68. dakikada Falcao'nun penaltısı golü ile durumu 2-2 yapan yakalayan Galatasaray, kalan dakikalarda galibiyet golünü bulamadı. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi ve Galatasaray 58 puana yükseldi. 1 maçı eksik olan Sarı Kırmızılı ekip, lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kaldı. Yenilmezlik serisi 6 maça çıkan DG Sivasspor ise 34 puanla 11. sırada yer aldı.

Son Güncelleme: 08.03.2021 02:09
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayDG Sivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.