Galatasaray taraftarını üzdü

Galatasaray evinde oynadığı Çaykur Rizespor maçını 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 tamamlayarak hem 3 puandan oldu, hem de taraftarlarını üzdü.

08 Aralık 2018 Cumartesi 20:54
Galatasaray taraftarını üzdü






Galatasaray taraftarını üzdü

    Galatasaray evinde oynadığı Çaykur Rizespor maçını 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 tamamlayarak hem 3 puandan oldu, hem de taraftarlarını üzdü.Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta heyecanı Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ile devam etti.Aslan evinde kazanarak maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselmek isterken Rizespor ise puan veya puanlar alarak ligin dibinden kurtulmanın peşinde olduğu karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

    Galatasaray 40'ta Rodrigues'le 1-0 öne geçti. 58'de Eren'le fark ikiye çıktı: 2-0. 67'de Umar Aminu Çaykur Rizespor adına skoru 2-1 yaptı. 80'de beraberlik golü Samudio'dan geldi!.Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.Bu sonuçla Galatasaray sahasında üstüste 4. beraberliğini aldı ve puan kayıplarına bir yenisini ekledi. Son 3 maçta sadece 2 puan alan Galatasaray, haftayı 25 puanla tamamladı. Rizespor ise 11 puanda. 

STAT: Türk Telekom

HAKEM: Ali Palabıyık

GALATASARAY: Muslera, Ozan, Maicon, Ahmet, Nagatomo, Selçuk, Feghouli, Rodrigues, Muğdat, Onyekuru, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Orhan, Saadane, Brabec, Mehmet, Abdullah, Boldrin, Umar, Petrucci, Samudio, Vedat

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

Son Güncelleme: 08.12.2018 18:24
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.