Galatasaray tek golle 3 puanı aldı

 Galatasaray Kasımpaşa'yı 1-0 yendi

13 Eylül 2019 Cuma 22:34
Galatasaray tek golle 3 puanı aldı






Galatasaray tek golle 3 puanı aldı

   Galatasaray Kasımpaşa'yı 1-0 yendi.Galatasaray Kasımpaşa maçı ile Süper Lig'de milli ara sona erdi. Haftanın açılış maçında Galatasaray, konuğu Kasımpaşa karşısında yeni golcüsü Radamel Falcao ile güldü. Falcao, 37'de attığı golle Galatasaray'a 3 puanı getirdi. Aslan 7 puana çıktı, Paşa ise 1 puanda kaldı.Milli ara sona erdi, Süper Lig heyecanı başladı. Galatasaray Süper Lig'de dördüncü haftanın açılış maçında Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar Radamel Falcao'nun golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve 7 puana yükseldi. Paşa ise bir puanda kaldı.Galatasaray'da yeni transferler Mario Lemina ve Radamel Falcao bugün ilk 11'de yer aldı ve ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi.Ev sahibinde cezaları nedeniyle Fatih Terim ve yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala kulübede yok. Galatasaray'da Levent Şahin takımın başındaydı.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Lemina (Dk. 30 Ömer Bayram), Feghouli (Dk. 80 Adem Büyük), Belhanda, Babel, Falcao (Dk. 90 Donk)

Kasımpaşa: Fatih Öztürk, Popov, Ben Youssef, Veysel Sarı, Hafez (Dk. 82 Heintz), Aytaç Kara, Quaresma, Khalili, Hajradinovic, İlhan Depe (Dk. 72 Mustafa Pektemek), Thiam (Dk. 72 Veigneau)

Gol: Dk. 38 Falcao (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 26 Hajradinovic, Dk. 72 Ben Youssef, Dk. 78 Quaresma (Kasımpaşa), Dk. 35 Marcao, Dk. 87 Ömer Bayram (Galatasaray)

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKasımpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.