Galatasaray turu zorlanmadan geçti

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur eleme maçında Galatasaray evinde Ofspor’u 2-1 yenerek turu geçti.

08 Kasım 2022 Salı 23:00
Galatasaray turu zorlanmadan geçti






Galatasaray turu zorlanmadan geçti

   Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur eleme maçında Galatasaray evinde Ofspor’u 2-1 yenerek turu geçti. Karşılaşmanın 18. Dakikasında Ofspor, Miraç Türkyılmaz ile 1-0 öne geçti.37. dakikada Galatasaray, Haris Seferovic ile skoru 1-1 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

   Karşılaşmanın 63. Dakikasında Ofspor’da Vedat ergin sarı kart gördü.67. dakikada Ofspor’da Muhammed Furkan Işık sarı kart gördü.79. dakikada Galatasaray Berkan Kutlu ile skoru 2-1 öne geçti.Karşılaşmada başka gol olmadı ve galatasaray evinde Ofspor'u 2-1 yenerek bir üst tura geçti.

Galatasaray:Okan Kocuk, Leo Dubois, Patrick van Aanholt, Mathias Ross, Metehan Baltaci, Fredrik Midtsjo, Berkan Kutlu, Juan Mata, Haris Seferovic, Yunus Akgün, Bafetimbi Gomis    

Teknik Direktör:Okan Buruk

Ofspor:Burak Sarı, Bora Ulu, Ali Karnapoğlu, Muhammet Serdar Yazıcı, Ahmet Aktaş, Hamza İpekci, Oktay Bala, Fatih Mert Çırtlık, Mustafa Emin Birinci, Miraç Türkyılmaz, Vedat Erçin    

Teknik Direktör:Tolgay Kerimoğlu

Son Güncelleme: 08.11.2022 23:08
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayOfspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.