Galatasaray zorlanmadan kazandı

Galatasaray  Konyaspor'u deplasmanda 3-0 yendi.

27 Ocak 2020 Pazartesi 08:54
Galatasaray zorlanmadan kazandı






Galatasaray zorlanmadan kazandı

    Galatasaray  Konyaspor'u deplasmanda 3-0 yendi.Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar ilk yarıyı 26. dakikada Radamel Falcao, 39. dakikada da Emre Akbaba’nın golleri ile 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da Adem Büyük’ün 79. dakikada attığı golle Aslan 3 puanı 3 golle aldı. Bu sonuçla Cimbom 9. galibiyetini aldı ve puanını 33'e çıkardı. Bu sezonki 9. mağlubiyetini yaşayan Konya ekibi ise 18 puanda kaldı.

Galatasaray, Konyaspor galibiyetiyle birlikte bu sezon bir ilki yaşadı. Sahadan 3 puanla ayrılan Fatih Terim'in öğrencileri, ligde ilk kez 3 maç üst üste kazandı. Aslan, Konya karşılaşması öncesindeki Antalyaspor ve Denizlispor müsabakalarından da galip ayrılmıştı. Cimbom ayrıca bu sezon ligdeki deplasman maçlarında en farklı galibiyeti yaşadı.

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKonyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.