Galatasaray'a yeni hoca geliyor, Tanj Çolak açıkladı

Galatasaray'ın teknik patronluğuna getirilmek istenen ünlü ismi Tanju Çolak ilk kez katıldığı TV programında açıkladı. Çolak'a göre Ersun Yanal ismi için taraftarın tepkisinden korkuluyor.

12 Mart 2016 Cumartesi 22:55
Galatasaray'a yeni hoca geliyor, Tanj Çolak açıkladı






Galatasaray'a yeni hoca geliyor, Tanj Çolak açıkladı

Galatasaray'ın efsane ismi Tanju Çolak 24 TV'de yayınlanan Anlık Skor programında sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın efsane ismi Tanju Çolak 24 TV'de yayınlanan Anlık Skor programında sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktör adayını açıkladı.

Galatasaray’ın Mustafa Denizli ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olurken eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tanju Çolak konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Ben Ersun Yanal’ın bire bir konuştuğu arkadaşından duydum Ersun Yanal’a teklif yapılmış. Fakat taraftarın tepkisinden dolayı korkuluyor” dedi.
Son Güncelleme: 12.03.2016 22:57
Anahtar Kelimeler:
Galatasaraya Yeni Hoca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.