Galatasaray’da Ömer Bayram ameliyat oldu

Geçtiğimiz pazar günü seyircisiz oynanan Beşiktaş maçında sağ elinden sakatlanan Galatasaraylı Ömer Bayram, bugün kırık nedeniyle ameliyat oldu.

17 Mart 2020 Salı 17:41
Galatasaray’da Ömer Bayram ameliyat oldu






Galatasaray’da Ömer Bayram ameliyat oldu

   Geçtiğimiz pazar günü seyircisiz oynanan Beşiktaş maçında sağ elinden sakatlanan Galatasaraylı Ömer Bayram, bugün kırık nedeniyle ameliyat oldu.Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş ile sahasında karşılaşan Galatasaray’da Ömer Bayram operasyon geçirdi. Lens ile girdiği ikili mücadelede yer düşen Ömer’in sağ el 4. ve 5. tarak kemiğinde kırık olduğu belirtildi.

Galatasaray Kulübü’nden Ömer Bayram için yapılan açıklama şöyle;

“Profesyonel futbol takımı oyuncularımızdan Ömer Bayram, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş maçında düşme sonucu sağ el 4. ve 5. tarak kemiğinde oluşan kırık nedeniyle bugün sponsor hastanelerimizden Ulus Liv Hospital'da başarılı bir operasyon geçirmiştir.Kulüp doktorumuz Dr. Öğr. Üyesi Yener İnce tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası oyuncumuzun tedavisi sağlık heyetimiz tarafından sürdürülecektir.”

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayÖmer Bayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.