Galatasaray’da bir oyuncuda corona virüsü çıktı

Galatasaray'da cumartesi günü oynanacak Ankaragücü maçı öncesinde yapılan Kovid-19 testlerinde bir oyuncunun testinin pozitif çıktığı açıklandı.

30 Ekim 2020 Cuma 09:03
Galatasaray’da bir oyuncuda corona virüsü çıktı






Galatasaray’da bir oyuncuda corona virüsü çıktı

   Galatasaray'da cumartesi günü oynanacak Ankaragücü maçı öncesinde yapılan Kovid-19 testlerinde bir oyuncunun testinin pozitif çıktığı açıklandı.Cumartesi günü Başkent ekibiyle maça çıkacak sarı-kırmızılı takımda testi pozitif çıkan oyuncu karantinaya alındı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

“Cumartesi günü karşılaşacağımız MKE Ankaragücü maçı öncesi Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital'ın katkılarıyla yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve sadece bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır.

Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü”

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayCorona Virüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.