Galatasraray Şampiyonlar Ligi'ne 1 puanla başladı

Galatasraay Şampiyonlar Ligi ilk maçında deplasmanda Club Brugge ilr 0-0 berabere kaldı.U

18 Eylül 2019 Çarşamba 21:49
Galatasraray Şampiyonlar Ligi'ne 1 puanla başladı






Galatasraray Şampiyonlar Ligi'ne 1 puanla başladı

   Galatasraay Şampiyonlar Ligi ilk maçında deplasmanda Club Brugge ilr 0-0 berabere kaldı.UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Club Brugge ile bir araya geldi. Sert ikili mücadelelere ve zaman zaman net fırsatlara sahne olan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Temsilcimiz 0-0'lık skorla deplasmanda aldığı bir puanla grup aşamasına başladı.

Maçtan Dakikalar

Dk. 7: Vormer'in sağ kanattan yaptığı ortaya uzak köşede bomboş bir şekilde yükselen Bonaventure'nin kafa vuruşu yandan az farkla auta gitti.Dk. 15: İlk 15 dakikada Galatasaray'ın %61'lik topla oynama üstünlüğü vardı.Dk. 18:Vormer'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında iyi yükselen Mitrovic'in kafa vuruşu üstten az farkla auta gitti.Dk. 29:Bonaventure'nin sağ kanattan yaptığı ortasına uzak direkte bomboş bir şekilde Vanaken hareketlendi. Ama top ayağına oturmadı.Dk. 30:Clinton Mata'nın bireysel hatasının ardından kaleciyle karşı karşıya kalan Babel'in vuruşu Mignolet'den döndü.Dk. 35: Brugge, Ricci ile gole yaklaştı. Sağ kanattan gelen ortada seken top Ricci'nin önünde kaldı, oyuncunun vuruşunda top üst direkten dışarı gitti.İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci Yarı

Dk. 51: Ev sahibi Bonaventure ile tehlikeli geldi, karşı karşıya pozisyonda Muslera başarılı!Dk. 54:Kornerden gelen ortada Okereke kafayı vurdu, Muslera müthiş bir reaksiyon ile çıkardı.Dk. 60:Seri'nin topuk pasıyla ceza yayı üzerinden şut açısı yakalayan Feghouli'nin vuruşu üst direği sıyırıp auta gitti.Dk. 82:Galatasaray'ın kullandığı serbest vuruşun devamında Nagatomo, ceza sahası dışında şut pozisyonu buldu. Japon oyuncu sağ ayakla sert vurdu, top az farkla dışarı gitti!Dk. 88: Marcao'ya çarpan topta VAR ile Club Brugge lehine bir penaltı kontrolü yapıldı ancak devam kararı çıktı.Dk. 90:Emre Mor topu sağ kanatta iyi taşıdı ve korner kazandı. Kornerden yapılan ortada Falcao'nun kafası yan ağlarda kaldı.Galatasaray bu sonuçla zorlu deplasmandan 1 puanla dönüyor.

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
Club BruggeGalatasraray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.