Galibiyeti kaçırdık I Türkiye 2- Sırbistan 2 

A Milli Futbol Takımımız 2-0 yenik duruma düştüğü Sırbistan maçında müthiş bir geri dönüş yaptı ve galibiyeti kaçırdı.

15 Ekim 2020 Perşembe 07:48
Galibiyeti kaçırdık I Türkiye 2- Sırbistan 2 






Galibiyeti kaçırdık I Türkiye 2- Sırbistan

   A Milli Futbol Takımımız 2-0 yenik duruma düştüğü Sırbistan maçında müthiş bir geri dönüş yaptı ve galibiyeti kaçırdı.Türk Telekom Stadı’nda Sırbistan’ı ağırlayan A Milli Futbol Takımımız 2-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle 1 puanı kurtardı. Ay yıldızlılar bu sonuçla üst üste oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılmış oldu.

   Şenol Güneş’in öğrencileri Sırbistan’ın 49’da attığı 2’inci gole kadar sahada varlık gösteremedi. 2-0’dan sonra çabalayan A Milli Takım 57’de Hakan Çalhanoğlu ve 76’da Ozan Tufan’ın golleriyle beraberliği yakaladı ancak bu çaba galibiyet için yeterli olmadı. Sırbistan’a 1 puanı getiren golleri 21’de Milinkovic Savic ve 49’da Aleksandar Mitrovic (P) kaydetti.

   A Milli Takımımızın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, 90+1. dakikada ikinci sarı kartla oyunda dışında kaldı ve Rusya maçında cezalı duruma düştü.

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Mahmut Tekdemir, Hasan Ali, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

Sırbistan: Dmitrovic, S. Mitrovic, Milenkovic, Kolarov, Lazovic, Ristic, Maksimovic, Lukic, Milinkovic-Savic, Djuricic, A. Mitrovic

Puan Durumu

(Skor)

Son Güncelleme: 17.10.2020 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.