Gaziantep FK 3 - Fenerbahçe 2

Süper Lig 16. Hafta kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'ne 3-2 yenildi.

13 Aralık 2021 Pazartesi 22:22
Gaziantep FK 3 - Fenerbahçe 2






Gaziantep FK 3 - Fenerbahçe 2

   Süper Lig 16. Hafta kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'ne 3-2 yenildi.Karşılaşmanın 8. dakikasında Gaziantep FK, Gustavo'nun büyük hatası sonucu Joao Figueiredo'nun golü ile 1-0 öne geçti.30. dakikada Fenerbahçe Mesut Özil ile skoru 1-1 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 54. dakikada yine Gustavo'nun büyük hatası sonucu gelişen atakta Gaziantep FK penaltı kazandı.Penaltı atışını Alexandru Maxim kullandı ve skoru 2-1 yaptı.59. dakşikada Gaziantep FK'de Alexandru Maxim sarı kart gördü.67. dakikada Fenerbahçe, Miha Zajc  ile skoru 2-2 yaptı.73. dakikada Gaziantep FK,  Joao Figueiredo ile skoru 3-2 yaptı.74. dakikada Gaziantep FK'de Joao Figueiredo sarı kart grödü.79. dakikada Fenerbahçe'de Marcel Tisserand sarı kart grödü.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Gaziantep FK 3-2 galip geldi.

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Caulker, Tosca, İbrahim, Sagal, Recep Niyaz, Doğan, Maxim, Muhammet, Joao

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Osayi, Crespo, Gustavo, Ferdi, Mesut Özil, Rossi, Serdar

Süper Lig 16. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig 16. Hafta Puan Durumu;

Süper Lig 17. Hafta Maç Programı;

Tablolar:TFF

Anahtar Kelimeler:
Gaziantep FKFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.