Gaziantep FK, Altay'ı farklı yendi

Süper Lig 8. hafta maçında Gaziantep FK evinde Altay'ı 4-1 yendi.

03 Ekim 2021 Pazar 17:36
Gaziantep FK, Altay'ı farklı yendi






Gaziantep FK, Altay'ı farklı yendi

   Süper Lig 8. hafta maçında Gaziantep FK evinde Altay'ı 4-1 yendi.Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti.İlk yarıda her iki takımdan da gol sesi çıkmadı.Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 52. Dakikada Gaziantep FK, penaltıdan Alexandru Maxim ile 1-0 öne geçti.57. dakikada Gaziantep FK, Alexandru Maxim skoru 2-0 yaptı.60. dakikada Altay’da  Cebrail Karayel sarı kart gördü.61. dakikada  Alexandru Maxim hem kendisini hemde takımının 3. Golünü attı ve skor 3-0 oldu.63. dakikada Altay, Erhan Çelenk ile skoru 3-1 yaptı.65. dakikada Gaziantep FK’da Angelo Sagal sarı kart gördü.73. dakikada Gaziantep FK, Nouha Disko ile maçta skoru 4-1 yaptı.85. dakikada Gaziantep FK’de Ertugrul Ersoy sarı kart gördü.Karşılaşmayı Gaziantep FK 4-1 kazandı.

    Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 11 yaparken, Altay 15 puandan kaldı.Süper Lig 9. Hafta maç programında Altay evinde Fatih Karagümrük ile oynarken, Gaziantep FK deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak.

Gaziantep FK:Günay Güvenç, Alin Tosca, Halil İbrahim Pehlivan, Steven Caulker, Stelios Kitsiou, Recep Niyaz, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Alexander Merkel, Muhammet Demir, Joao Figueiredo    

Teknik Direktör:Erol Bulut

Altay:Mateusz Lis, Mohammad Naderi, Eric Björkander, Murat Akça, Cebrail Karayel, Zeki Yıldırım, Cesar Pinares, Khaly Thiam, Leandro Kappel, Ahmed Rayyan,Daouda Bamba  

Teknik Direktör:Mustafa Denizli  

Süper Lig 8. hafta puan durumu;

Süper Lig 8. hafta toplu maç sonuçları;

Süper Lİg 9. hafta maç programı;

Son Güncelleme: 03.10.2021 17:49
Anahtar Kelimeler:
Gaziantep FKAltay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.