Gençlerbirliği üç puanı iki golle alldı

Süper Lig 37. hafta açılış maçında Gençlerbirliği evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi.

23 Nisan 2021 Cuma 22:17
Gençlerbirliği üç puanı iki golle alldı






Gençlerbirliği üç puanı iki golle alldı

    Süper Lig 37. hafta açılış maçında Gençlerbirliği evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi.Karşılaşmasa ilk gol ilk yarının sonlarında geldi.45+1. dakikada Gençlerbirliği, M. Johansson ile 1-0 öne geçti.İlk yarı Gençlerbirliği'nin 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 62. dakikada Gençlerbirliği, Giovanni Sio ile durumu 2-0 yaptı.74. dakikada Çaykur Rizespor, B. Samudio ile farkı bire indirdi.2-1.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Gençlerbirliği son derece üç puanı 2 golle alarak Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi.

    Bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 32 yaparken, Çaykur Rizespor 42 puanda kaldı.38. hafta Gençlerbirliği deplasmanda Atakaş Hatayspor'la oynarken, Çaykur Rizespor evinde Beşiktaş ile oynayacak.

Gençlerbirliği: Übeyd, Johansson, Metehan, Diego, Halil İbrahim, Piris, Soner, Candeias, Sio, Lima, Stancu

Çaykur Rizespor: Tarık, Moroziuk, Talbi, Emir, Melnjak, Michalak, Yasin, Dokovic, Sabo, Fernando, Remy

Son Güncelleme: 23.04.2021 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.