Gol Düellosu Fenerin

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 29. hafta maçında Fenerbahçe, Balıkesirspor'u 4 - 3 mağlup etti.

02 Mayıs 2015 Cumartesi 22:41
Gol Düellosu Fenerin






 Gol Düellosu Fenerin

   Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 29. hafta maçında Fenerbahçe, Balıkesirspor'u 4 - 3 mağlup etti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin gollerini 7. dakikada Caner Erkin, 26. dakikada Diego ve 44 ile 50. dakikalarda Sow atarken, Balıkesirspor'un gollerini 15. dakikada Isaac, 21. dakikada Kulusic ve 40. dakikada Berkan Emir kaydetti.

Bu galibiyetle puanını 63'e yükselten Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

 Tayfun Gökdeniz'in Yazısı

FENERBAHÇE - BALIKESİRSPOR MAÇININ ARDINDAN

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Balıkesirspor'u 4-3 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Kartal, mücadelenin, şampiyonluğa oynayan iki takımın mücadelesi gibi geçtiğini belirterek, "Balıkesirspor, puan cetvelinde üzerindeki 7 takımdan fazla gol atan bir ekip. Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'a karşı da aynı şekilde oynadılar ve goller attılar. İşin açıkçası böylesine goller yiyeceğimizi tahmin etmiyordum. Sonuçta onlar da kümede kalma mücadelesi vermelerine rağmen güzel bir maç oldu. Sanki iki takım da ligde çok iddialı, şampiyonluğa oynayan iki takım gibi bir görüntü vardı. Balıkesirspor oyuncularını ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Şampiyonluk yarışında son haftalarda herkesin üzerinde bir baskı var. Oyunun genelinde rakibimizden üstündük. Daha fazla net pozisyonlara girdik ve değerlendiremedik. Maç fazlasıyla lider olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Teknik adam, kazansalar da kaybetseler de yüzündeki ifadenin hiç değişmediği vurgulanarak yöneltilen "Bir kırgınlığın mı, hüznün mü, bir stresin


yansıması mı var?
" şeklindeki soruya, "Kazansak da kaybetsek de olduğum gibi görünen bir insanım. Hayatımda hiçbir zaman farklı rollere bürünmedim. Herhalde genlerimizden gelen bir şey karakter olarak. Mağlubiyetlerde de galibiyetlerde de kendimi korumasını, durmasını bilen bir insanım. Hiçbir şeyi abartmadım bugüne kadar" yanıtını verdi.

Kartal, "Şampiyonluk gelirse değişir mi?" sorusunu da, "Sanmıyorum, ben neysem oyum, değişmem" şeklinde yanıtladı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, 4 gün önce göreve geldiği takımda bir şeyleri oturtmaya çalıştığını söyledi.

Arslan şöyle konuştu;

"Biliyoruz ki Türkiye'nin en iyi kenar oyuncularından birisi Gökhan Gönül ve Caner Erkin. Bunlara önlem almak istedik. İkinci bölgeyi iyi savunup aradan çıkışlarla gol bulabilirdik çünkü Fenerbahçe'nin yumuşak karnı var. Şampiyonluğa oynayan takımın daha fazla boğması gerekiyor ama ona müsaade etmedik. Bilhassa ön gruptaki oyuncuların takım savunmasına katkı yapmaması ve Fenerbahçe'nin yetenekli oyuncularının etkisiyle geriye düştük. Güzel bir akşamdı. Sadece sonu benim ve bizim açımızdan kötü bitti. Keyifli bir akşamdı. Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda başarılar dilerim."

Cihat Arslan, rakipleriyle ilgili analizinde "Fenerbahçe, bir boksör gibi değerlendirirseniz, yumruk atarken yumruk yerse nakavt olabilecek bir takım" değerlendirmesini yaptı.

Sarı-lacivertli takımın en güçlü yanının kenar oyuncuları olduğunu anlatan Arslan, futbolcularına Caner Erkin'e önlem almaları gerektiğini çok anlattığını ancak başaramadıklarını ifade ederek, "Fenerbahçe'nin en güçlü yanı kenar oyuncuları. Aynı zamanda bol sayıda pozisyon verebilen bir takım. Bu, Fenerbahçe'nin genel karakteri. Oyuncularıma da söyledim. Senelerdir siz de oynarsınız, Fenerbahçe de oynar. Belli zamandan sonra kalite üstün gelebilir. Bugün kalite farkıyla kazandı Fenerbahçe. Caner Erkin'in kanadından 3 gol yedik. Bile bile lades olduk. Diego'nun oynamamasını arzu ederdim" şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 02.05.2015 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.