Gol düellosunun galibi Beşiktaş

Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir evinde Beşiktaş'a 3-2 yenildi.

12 Mart 2021 Cuma 20:57
Gol düellosunun galibi Beşiktaş






Gol düellosunun galibi Beşiktaş

   Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir evinde Beşiktaş'a 3-2 yenildi.Kara Kartal'a 3 puanı getiren goller; Larin, Welinton ve Josef'ten geldi. Ev sahibinin sayılarını ise Deniz Türüç ile Demba Ba kaydetti. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye 5'er puan fark atan Beşiktaş, Başakşehir engelini zor da olsa aştı, şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaj yakaladı.Karşılaşmanın 7. dakikada Beşiktaş Aboubakar ile gole yaklaştı.42. dakikada Beşiktaş, Larin ile 1-0 öne geçti.İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0 gelibiyeti ile sonuçlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 52. dakikada Deniz Türüç karşılaşmada durumu 1-1 yaptı.68. dakikada Beşiktaş, Welinton, ile karşılaşmda 2-1 öne geçti.76. dakikada Medipol Başakşehir, Demba Ba ile tekrar beraberliği yakaladı.84. dakikada Josef de Souza,karşılaşmada Beşiltaş'ı 3-2 öne geçiren golü attı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 3-2 Beşiktaş'ın galibiyeti ile sonuçlandı.

   Bu galibiyetin ardından puanını 63'e yükselten konuk ekip Beşiktaş liderliğini sürdürürken, ev sahibi Medipol Başakşehir ise 29 puanla kendisine 16. sırada yer buldu.

Son Güncelleme: 13.03.2021 00:50
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşBaşakşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.