Gol düellosunun galibi yok I BBErzurumspor 2-Antalyaspor 2

BB Erzurumspor evinde Antalyaspor'la 2-2 berabere kaldı.

29 Kasım 2020 Pazar 16:28
Gol düellosunun galibi yok I BBErzurumspor 2-Antalyaspor 2






Gol düellosununu galibi yok I BBErzurumspor 2-Antalyaspor 2

   BB Erzurumspor evinde Antalyaspor'la 2-2 berabere kaldı.Süper Lig'in 10. haftasında oynanan BB Erzurumspor-Antalyaspor maçı gol düzellosuna sahne oldu. Son dakikalarda gelen golle 2-2 biten maç sonrasında; Erzurumspor'un galibiyet hasreti 6, Antalyaspor'un ise 7 maça çıktı ve iki ekip de sahadan yara alarak ayrıldı.

   Karşılaşmanın 29. dakikasında Kaan Kanak’ın golüyle 1-0 öne geçen BB Erzurumspor ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan konuk takım Antalyaspor 60’da Veysel Sarı, 65’te Gökdeniz Bayrakdar’ın attığı gollerle bir anda 2-1’lik üstünlüğü sağladı.

   Ancak 85. dakikada Ricardo Gomes’in attığı gole Erzurumspor’un sahasında 1 puanı kurtarmasına yetti. Öte yandan Antalyasporlu Naldo 89. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

   Bu sonuçla galibiyet hasreti 7 maça çıkan Antalyaspor 10 puana, 6 maçtır kazanamayan Erzurumspor ise 9 puana ulaşmış oldu.

(Skor)

Son Güncelleme: 29.11.2020 19:47
Anahtar Kelimeler:
BB ErzurumsporAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.