Göztepe rahat kazandı

Göztepe Ankara deplasmanında Ankaragücü'nü 3-1 yendi

07 Aralık 2019 Cumartesi 19:53
Göztepe rahat kazandı






Göztepe rahat kazandı

   Göztepe Ankara deplasmanında Ankaragücü'nü 3-1 yendi.Süper Lig’in 14. haftasında Ankaragücü ile Göztepe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi İzmir temsilcisi 3-1 kazanarak İlhan Palut yönetimindeki çıkışını devam ettirdi.

Geçen hafta Fenerbahçe ile sahasında berabere kalan İzmir temsilcisi, maçın 27. saniyesinde Halil Akbunar ile 1-0 öne geçti. Ankaragücü, 31. dakikada İlhan Parlak ile cevap verdi: 1-1.

Takımlar soyunma odasına beraberlikle giderken, Göztepe ikinci yarıya da golle başladı. 47. dakikada Gassama’nın uzak direğe yaptığı ortaya Serdar Gürler kafa vuruşu yaparak takımını yeniden öne geçirdi: 2-1.

Bu golden 9 dakika sonra yine sahneye Serdar Gürler çıktı. Sol kanattan ceza sahasına doğru girmek isteyen Göztepeli futbolcu, sağ ayağıyla ceza sahası dışından uzak köşeye çok şık bir plase vuruşu yaparak Göztepe’ye 3-1’lik üstünlüğe taşıdı.

Geride kalan dakikalarda skor değişmezken İzmir ekibi Başkent’ten 3 puanla döndü. Soner Aydoğdu 90. dakikada gördüğü sarı kartla Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düştü.

Ankaragücü 14. haftayı 9 puanla küme düşme hattından tamamlarken, Göztepe 20 puana yükseldi.

Süper Lig’in 15. haftasında Göztepe, Gençlerbirliği ile; Ankaragücü ise Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.