Hatayspor 1- Sivasspor 1

Hatayspor evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

03 Kasım 2020 Salı 09:30
Hatayspor 1- Sivasspor 1






Hatayspor 1- Sivasspor 1

   Hatayspor evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmada 6.dakikada Sivas öne geçti, 8.dakikada Hatayspor maçı eşitledi ve maç henüz ilk bölümde gelen gollerle 1-1 sona erdi. İki takım da 8 puana yükseldi. Ev sahibi Hatay'da Ribeiro, 82'de takımını 10 kişi bıraktı.

   Süper Lig’de 7. haftanın kapanış maçında Atakaş Hatayspor, konuğu Demir Grup Sivasspor’la 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk 10 dakikası içinde gelen iki golle karşılaşmanın sonucu belli oldu.

    Bu sonuçla, corona virüsü nedeniyle iki maçı ertelendiği için beş maç oynayabilen 12. sıradaki Hatayspor, 8 puana yükseldi. Ligde 10. sırada yer alan konuk ekip Sivasspor’un ise 6 maç sonunda 8 puanı bulunuyor.

    Denge içinde geçen maçta Hatayspor’un bir topu direkten döndü. Öte yandan 65’te ve 82’de sarı kart gören Ruben Ribeiro, Hatayspor’u 10 kişi bıraktı. Ev sahibi gelecek hafta Kayserispor’a konuk olacak. Sivasspor ise kritik maçta Galatasaray’ı ağırlayacak.

Anahtar Kelimeler:
HataysporSivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.