Hatayspor, Galatasaray'ı farklı yendi

Süper Lig 32. haftasında Atakaş Hatayspor evinde Galatasaray'ı 3-0 yendi.

03 Nisan 2021 Cumartesi 20:47
Hatayspor, Galatasaray'ı farklı yendi






Hatayspor, Galatasaray'ı farklı yendi

   Süper Lig 32. haftasında Atakaş Hatayspor evinde Galatasaray'ı 3-0 yendi.Galatasaray bu yenilgi ile şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.Karşılaşmanın 21. dakikasında Hatayspor, Mame Biram Diouf ile 1-0 öne geçti. 24. dakikada Arda Turan sarı kart aldı.29. dakikada Hatayspor, Ruben Rieberio karşılaşmada durumu 2-0 yaptı.37. dakikada Hataysporda Yusuf Abdioğlu sarı kart aldı.İlk yarı Hatayspor'un 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısına Galatasaray 4 değişiklik ile çıktı. Sofiane Feghouli, Arda Turan, Mostafa Mohamed, Marcelo Saracchi oyundan çıkarken, Ryan Babel, Radamel Falcao, Halil Dervişoğlu, Martin Linnes oyuna girdi.72. dakikada Mame Biram Diouf Hatayspor'u Gaatasaray karşısında 3-0 öne geçiren golü attı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve maçı Hataysor 3-0 kazandı.

   Bu sonuçla Hatayspor puanını 49 yaparken, Galatasaray 61 puanda kaldı.Haftaya Hatayspor deplasanda Fatih karagümrük ile oynarken, Galatasaray'ın maçı yok.

Hatayspor: Munir, Yusuf, Pablo, Mesut, Popov Aabid, Ruben Ribeiro, Kamara, Adama Traore, Akintola, Diouf

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Gedson Fernandes, Saracchi, Ömer Bayram, Etebo, Feghouli, Arda Turan, Onyekuru, Mostafa Mohamed.


 

Son Güncelleme: 03.04.2021 22:48
Anahtar Kelimeler:
HataysporGalatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.