Hatayspor, Kayseri deplasmanından 3 puanla dönüyor

Kayserispor evinde Lig'in yeni takımı Hatayspor'a 1-0 yenildi.

08 Kasım 2020 Pazar 18:37
Hatayspor, Kayseri deplasmanından 3 puanla dönüyor






Hatayspor, Kayseri deplasmanından 3 puanla dönüyor

   Kayserispor evinde Lig'in yeni takımı Hatayspor'a 1-0 yenildi.Corona sebebiyle Ekim ayında 2 maça çıkmayan ve geçen hafta Sivasspor ile 1-1 berabere kalan ligin yeni ekibi, Kayserispor’u da 64. dakikada Diouf’un golüyle 1-0 mağlup etti.Kayserispor’da Pedro Henrique, 44 ve 54. dakikalarda gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı.

   Bu sonucun ardından 2 maçı eksik olan Hatayspor 11 puana yükselirken, Kayserispor da 6 puanla küme düşme hattında yer aldı.

   Kayserispor milli aradan sonra deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Hatayspor ise sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak.

Kayserispor: Lung, Miguel Lopes, Sapunaru, Kolovetsios, Aziz Behich, Campanharo (Ackah dk. 81), Manuel Fernandes (Attamah dk. 59), Pedro, Hasan Hüseyin (Lennon dk. 70), Zoran Krvzic (İlhan Parlak dk. 81), Denis Alibec

Yedekler: Doğan, İsmail, Oğuzhan, Yasir, Emre, Muğdat

Teknik Direktör: Ömer Faruk Mahir

Hatayspor: Munir Mohamedi, Popov, Billong, Santos, Mesut Çaytemel, Isaac Sackey (Salem Boupendz dk. 59), Aabid, Akintola, Selim (Helder Barbosa dk. 65), Traore (Abdurrahman dk. 82), Diouf

Yedekler: Akın, Soner, Yusuf, Alexandros, Gökhan, Burak, Mirkan

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

Gol: Diouf (dk. 63) (A.Hatayspor)

Kırmızı kart: Pedro Henrique (dk. 54) (Hes Kablo Kayserispor)

Sarı kartlar: Kolovetsis, Yaw Ackah (Hes Kablo Kayserispor), Isaac Sackey, Aabid Rayane (Atakaş Hatayspor)

Anahtar Kelimeler:
HataysporKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.