Hatayspor kupaya erken veda etti

Ziraat Yürkiye Kupası 3. tur eleme maçında Hatayspor evinde Düzcespor'a 2-0 yenilerek kupaya erken veda etti.

19 Ekim 2022 Çarşamba 21:00
Hatayspor kupaya erken veda etti






Hatayspor kupaya erken veda etti

   Ziraat Yürkiye Kupası 3. tur eleme maçında Hatayspor evinde Düzcespor'a 2-0 yenilerek kupaya erken veda etti.Yeni Hatay Stadyumu'nda oyanan karşılaşmayı hakem Onur Özütoprak yönetti.Karşılaşmanın 31. dakikasında Düzcespor Emre Gündoğdu ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Düzcespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 49. dakikada Hatayspor'da Simon Falette kırmızı kartla oyun dışında kaldı.90. dakikada Düzcespor Eren Karadağ ile skoru 2-0 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Hatayspor evinde Düzcespor'a 2-0 yenilerek kupaya erken veda ett.

Hatayspor:Abdullah Yiğiter,Simon Falette,Kamil Ahmet Çörekçi, Recep Burak Yılmaz, Sam Adekugbe, Musa Çağıran, Rayane Aabid, Kevin Varga, Sadık Baş, Dylan Saint-Louis, Ze Luis 

Teknik Direktör:Volkan Demirel

Düzcespor:Ömer Faruk Ay, Savaş Polat, Berkehan Biçer, Osman Boz, Samet Eker, Eren Karadağ, Emre Gündoğdu, Çınar Tarhan, Alperen Özşahin, Timur Kosovalı, İlkay İşler 

Teknik Direktör:Ercüment Çoşkundere

Son Güncelleme: 19.10.2022 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.