Hatayspor üç maç sonra kazandı

Süper Lig 36. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor, evinde Antalyaspor’u 3-2 yendi.

20 Nisan 2021 Salı 21:55
Hatayspor üç maç sonra kazandı






Hatayspor üç maç sonra kazandı

   Süper Lig 36. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor, evinde Antalyaspor’u 3-2 yendi.Karşılaşmada 19. dakikada Hatayspor Aaron Boupendza ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Hatayspor'un 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 46. dakikada Antalyaspor, Amilton da Silva ile 1-1 beraberliği yakaladı.55. dakikada Hatayspor Mame Diouf ile penaltıdan 2-1 öne geçti.68. dakikada Hatayspor, Aaron Boupendza ile duruu 3-1 yaptı.86. dakikada Antalyaspor, Fredy'in penaltı golüyle karşılaşmada durumu 3-2 yaptı.Karşılaşmayı Hatayspor 3-2 kazandı.

    Ligde 3 maç sonra kazanan Hatayspor puanını 53 yaparken, Antalyaspor 42 puanda kaldı. Öte yandan Hatayspor’un gol krallığı yarışında zirvede bulunan yıldızı Boupendza, attığı iki golle gol sayısını 21’e yükseltti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.