Hırvatistan 1 gol farkla üst tura çıktı

EURO 2020 D Grubu üçüncü maçında Hırvatistan, İskoçya'yı 3-1 yendi.

23 Haziran 2021 Çarşamba 08:45
Hırvatistan 1 gol farkla üst tura çıktı






Hırvatistan 1 gol farkla üst tura çıktı

   EURO 2020 D Grubu üçüncü maçında Hırvatistan, İskoçya'yı 3-1 yendi.Karşılaşmanın 17. dakikasında Hırvatistan,  Nikola Vlasicile 1-0 öne geçti.42. dakaikada İskoçya, Callum McGregor ile skoru 1-1 yaptı.İlk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 62. dakikada Hırvatistan, Luka Modric ile skoru 2-1 yaptı.77. dakikada Hırvatistan, Ivan Perisic ile durumu 3-1 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve maçı Hırvatistan 3-1 kazandı.Bu sonuçla puanını 4’e yükselten Hırvatistan, Çekya ile puan ve genel averajda eşitliği sağladı. Attığı gol sayısı fazla olan Hırvatistan, son maçında İngiltere’ye 1-0 yenilen Çekya’nın önünde yer alarak grubu ikinci sırada tamamlayarak Son 16’ya kaldı. İskoçya ise, 1 puanda kalarak grubu son sırada bitirdi.

   Gruptaki ilk maçında İngiltere’ye 1-0 yenilen Hırvatistan, ikinci maçında Çekya ile 1-1 bereabere kalmıştı. İskoçya ise, ilk maçında Çekya’ya 2-0 yenilmiş, sonraki maçını ise İngiltere ile golsüz berabere tamamlamıştı.

Anahtar Kelimeler:
Hırvatistanİskoçya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.