HK Kayserispor 1- Göztepe 1

Süper Lig'in 32. haftası Hes Kablo Kayserispor evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

03 Nisan 2021 Cumartesi 15:44
HK Kayserispor 1- Göztepe 1






HK Kayserispor 1- Göztepe 1

   Süper Lig'in 32. haftasında Hes Kablo Kayserispor evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmanın 26. dakikasında Hes Kablo Kayserispor, İlhan Parlak ile 1-0 öne geçti.İlk yarı Hes Kablo Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 48.dakikada Göztepe, Jahovic, ile karşılaşmada 1-1 beraberliği yakaladı.58. dakikada Hes Kablo Kayserispor, İlhan Parlak'ın şutu direkten döndü.Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

   Bu sonuçla Göztepe haftayı 40 puanla kapatırken,Hes Kablo Kayserispor puanını 32'ye çıkardı.

Hes Kablo Kayserispor:Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Aziz Eraltay, Lennon, Attamah, İlhan Parlak, Muğdat Çelik, Pedro Henrique, Avramovski ilk 11'ini sahaya sürdü.

Göztepe:İrfan Can Eğribayat, Gassama, Alpaslan Öztürk, Atınç Nukan, Berkan Emir, Soner Aydoğdu, Esiti, Diabate, Halil Akbunar, Ndiaye, Jahovic 

Son Güncelleme: 03.04.2021 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.