Hollanda 3- Ukrayna 2

EURO 2020 C Grubu’nda Hollanda, Ukrayna'yı 3-2 yendi.

14 Haziran 2021 Pazartesi 08:10
Hollanda 3- Ukrayna 2






Hollanda 3- Ukrayna 2

   EURO 2020 C Grubu’nda Hollanda, Ukrayna'yı 3-2 yendi.Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Johan Cruyff Arena’da oynanan mücadelede galibiyet golleri Georginio Wijnauldum, Wout Weghorts ve Denzel Dumfries’ten gelirken; Ukrayna Andriy Yarmolenko ve Roman Yaremchuk’un gollerine rağmen sahadan puansız ayrıldı.

   EURO 2016’ya katılamayan ve bu turnuvada başarı elde etmek isteyen Hollanda, gruba iyi bir başlangıç yaptı. C Grubu’nda Avusturya 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Hollanda da aynı puanla 2. sırada ilk maçları geçti. 3. sıradaki Ukrayna ile 4. Kuzey Makedonya ise EURO 2020’ye puansız başladı.

    C Grubu’nda 2. maçlar Perşembe günü oynanacak. Saat 16.00’da Ukrayna ile Kuzey Makedonya, 22.00’de ise Hollanda ile Avusturya karşı karşıya gelecek.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
HollandaUkrayna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.