Hollanda 6 - Türkiye 1

 A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6. maçında A Milli Futbol Takımımız,Johan Cruijff Arena’da oynanan karşılaşmada Hollanda'ya 6-1 yenildi.

07 Eylül 2021 Salı 23:06
Hollanda 6 - Türkiye 1






Hollanda 6 - Türkiye 1

   A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6. maçında A Milli Futbol Takımımız,Johan Cruijff Arena’da oynanan karşılaşmada Hollanda'ya 6-1 yenildi.Karşılaşmaya Hollanda hızlı başladı.1.dakikada Hollanda, Klaassen'in golüyle 1-0 öne geçti14.dakikada Orkun orta alanda rakibini arkadan çekince hakemden sarı kart gördü 16.dakikada Hollanda, Depay'ın golüyle 2-0 skoru 2-0 yaptı.31.dakikada orta alanda faul yapan Wijnaldum hakemden sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.36.dakikada Hollanda penaltı kazandı.37.dakikada Çağlar Söyüncü gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düştü.38.dakikada Hollanda, Depay'ın penaltı golüyle 3-0 öne geçti.44.dakikada A Milli Takım'da Çağlar Söyüncü ikinci kez sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldıKarşılaşmanın ilk yarısı Hollanda'nın 3-0 galibiyeti ile sona erdi

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 54.dakikada Hollanda yine Memphis Depay ile skoru 4-0 yaptı.57.dakikada A Milli Takım'da Ozan Kabak sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü 65.dakikada oyundan Burak Yılmaz çıktı ve yerine Kerem Aktürkoğlu girdi.80.dakikada Hollanda, Guus Til ile skoru 5-0 yaptı.90. dakikada Hollanda, Donyell Malen ile skoru 6-0 yaptı.90+2. dakikada A Milli Futbol Takımımız Cengiz Ünderr ile maçta skoru 6-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve A Milli Futbol Takımımız deplasmanda Hollanda'ya 6-1 yenildi.

   Bu sonuçla Hollanda 13 puanla grupta liderlik koltuğuna otururken A Milli Futbol Takımımız 10 puanla Hollanda,Norveç'in arkasından 3. sırada yer aldı.

Hollanda: Bijlow, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind, De Jong, Klaassen, Wijnaldum, Bergwijn, Berghuis, Memphis Depay

Türkiye: Uğurcan, Kaan Ayhan, Merih, Çağlar, Mert Müldür, Okay, Orkun Kökçü, Hakan, Cengiz, Kenan, Burak Yılmaz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.