İBB’li Güreşçiler Şampiyona Vizesi Aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Kulüpler arası 14-15 Yaş Minikler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları 25-29 Nisan tarihleri arasında Aydın’da yapıldı.

29 Nisan 2018 Pazar 19:33
İBB’li Güreşçiler Şampiyona Vizesi Aldı






İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü antrenörlerinin yetiştirdiği güreşçiler kulüpleri adına minderde şampiyon olmak için kıyasıya mücadele ettiler. İki gün süren ve heyecanlı geçen müsabakaların sonunda 11 sıklette 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya olmak üzere toplam 8 madalya kazandılar. Dereceye giren sporcular Kulüpler arası 14-15 Yaş Minikler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü şampiyonaya 15 sporcu ile katılma vizesi aldı.

Dereceye giren sporculara madalyaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu, Kulüp yöneticileri ve antrenörleri tarafından verildi.

Derece elde eden sporcular ise şöyle;

Yusuf Talha Kara 1.

Ravshan Suluyiev 1.

Emre Taştan 2.

Berat Keskin 2.

Ayberk Demirkanat 3.

Usman Muskiev 3.

İbrahim Kambur 3.

Movsar Zaurbekov 3.

Oğuzhan Gençalp 5.

M. Ali Erol 5.

Doğukan Çoban 5.

Son Güncelleme: 29.04.2018 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.