İBB’li Minik Güreşçiler Grupları Geçti

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Kulüplerarası 11 ve 12-13 Yaş Küçük Minikler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları Zonguldak Site Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

30 Haziran 2018 Cumartesi 22:14
İBB’li Minik Güreşçiler Grupları Geçti






28-30 Haziran tarihleri arasında Zonguldak’ta yapılan Kulüplerarası 11 ve 12-13 Yaş Küçük Minikler Grekoromen Güreş Grup Müsabakalarına 22 ilden 44 kulüp ve 450 sporcu katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş altyapı antrenörlerinin çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için minderde kıran kırana mücadele ettiler. 11 sıklette, 4 altın, 1 gümüş ve 6 bronz madalya kazandılar. Müsabakalarda sıkletlerinde ilk 16’ya giren sporcular Ankara'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.

Dereceye giren sporculara madalyaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonu yetkilileri, Kulüp yöneticileri, antrenörleri ve hakemler tarafından verildi.

Madalya kazanan güreşçiler ise şöyle:

Altın

Ali Mirzoev

Yakup Bakır

Deniz Kaplan

Yusuf Bakır

Gümüş

Salih Özgün

Bronz

Umalt Zaurbekov

Emir Özden

Gökhan Dinçel

Hüseyin Mendi

Mehmet Tarhan

Kaan Tekden

Son Güncelleme: 01.07.2018 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.