Istanball Cup’ta şampiyon Fenerbahçe Beko

 Fenerbahçe Beko'nun ev sahipliğinde düzenlenen Istanball Cup turnuvasının şampiyonu Fenerbahçe Beko oldu.

12 Eylül 2021 Pazar 21:55
Istanball Cup’ta şampiyon Fenerbahçe Beko






Istanball Cup'ta şampiyon Fenerbahçe Beko

   Fenerbahçe Beko'nun ev sahipliğinde düzenlenen Istanball Cup turnuvasının şampiyonu Fenerbahçe Beko oldu.Dün akşam oyanan maçta UNICS Kazan’ı 81-79 yenerek finale kalan sarı lacivertliler finalde eski efsane hocaları Obradoviç’in çalıştırdığı Partizan’ı 89-62 yenerek şampiyon oldular.

   Fenerbahçe Beko Takımı ödülünü Türköz ailesinin üyeleri, Faruk Türköz’ün eşi Elif Türköz ile oğulları Ata Türköz ve Emir Türköz’ün elinden alırken; Istanball Cup’ın ikincilik ödülünü ise 1907 Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve Ankara Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erol Özel takdim etti.

   Istanball Cup’ta İDÇ final maçı MVP’si Dyshawn Pierre; İDÇ turnuvanın MVP’si ise Nando De Colo oldu. Her iki sporcumuza da ödüllerini İzmir Demir Çelik firması adına Selim Şahin takdim etti.

   Istanball Cup’ta üçüncülük karşılaşmasının galibi ise Monaco’yu 85-84 mağlup eden UNICS Kazan oldu. 20 sayı, 2 ribaund, 24 verimlilik puanı ile maçın MVP’si seçilen Lorenzo Brown’ın ödülünü, Genel Menajer Yardımcımız Derya Yannier verdi.

1.Periyot:Fenerbahçe Beko 22- Partizan 10

2. Periyot:Fenerbahçe Beko  47- Partizan 33

3. Periyot:Fenerbahçe 76 - Partizan 48

Maç Sonu:Fenerbahçe Beko 89 - Partizan 62 

(Fenerbahçe)

Son Güncelleme: 13.09.2021 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.