İşte Galatasaray-Fenerbahçe maçının ilk 11'leri

Bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11'leri belli olmaya başladı.

02 Kasım 2018 Cuma 10:36
İşte Galatasaray-Fenerbahçe maçının ilk 11'leri






İşte Galatasaray-Fenerbahçe maçının ilk 11'leri
    Bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11'leri belli olmaya başladı.Her iki takım için de kritik bir döneme olacak karşılaşmanın sonucu merakla bekleniyor.Galatasaray liderlik yarışından kopmamak için mücadele edecekken Fenerbahçe ligde aldığı kötü sonuçlar neticesinde 15.ci sıradan üst sıralara çıkmayı hedefliyor.
   Fenerbahçe'nin kaderi bir bakıma bu maça bağlı.Teknik direktörleri ile hafta başında yollarını ayıran sarı lacivertliler için bu karşılaşma ayrı bir önem taşıyor.Hem ezeli rakiplerine karşı galip gelmek hemde takımdaki kötü sonuçların artık geride kalması için bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyorlar.
   Galatasaray ve Fenerbahçe'de oyuncuların durumları nasıl.
 Galatasaray'da bir çok futbolcu sakatlık problemi yaşıyor.Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Fernando Reges'in yanı sıra ameliyat edilen Emre Akbaba ile Yuto Nagatomo, Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ise forma giyebilecek.Evkur Yeni Malatyaspor maçında baş dönmesi yaşayan Younes Belhanda ile ayağına darbe alan Martin Linnes ise kritik müsabakada sahadaki yerini alabilecek.Mariano cezalıGalatasaray'da Brezilyalı sağ bek oyuncusu Mariano Filho cezası nedeniyle Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkamayacak.
   Sakatlıklarla boğuşan sarı-kırmızılı ekip, geçen haftaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Mariano'dan da yararlanamayacak.

Fenerbahçe'de 5 eksik

Fenerbahçe'de bir cezalı, 4 sakat futbolcu olmak üzere 5 isim Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı İslam Slimani, derbide takımını yalnız bırakacak.Sakatlığı devam eden Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin de Türk Telekom Stadı'nda görev yapamayacak.

GALATASARAY - FENERBAHÇE

STAT: Türk Telekom
HAKEM: Fırat Aydunus

SAAT: 21.00
YAYIN: beIN SPORTS HD 1

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar (Maicon), Ozan, Ömer,Ndaiye, Donk,  Sinan (Onyekuru), Belhanda, Garry Rodrigues, Eren.
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Skrtel, Neustader, Hasan Ali, Reyes, Jailson, Ayew, Benzia, Eljif, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Erwin Koeman
Kaynak:Beinsports

Son Güncelleme: 02.11.2018 07:42
Anahtar Kelimeler:
Galatasaray-Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.