İşte Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta maçlarında toplu sonuçlar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta maçları çarpıcı skorlarla tamamlandı.

25 Ekim 2018 Perşembe 08:44
İşte Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta maçlarında toplu sonuçlar






İşte Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta maçlarında toplu sonuçlar

  UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta maçları çarpıcı skorlarla tamamlandı.Galatasaray evinde Schalke ile golsüz berabere kalırken, A Grubu’ndaki maçta Borussia Dortmund evinde ağırladığı Atletico Madrid’i farklı mağlup ederken Paris Saint Germain kendi evinde beraberliği son anda kurtardı.Liverpool’un Kızılyıldız karşısında rahat bir galibiyet elde ettiği gecede Barcelona ise Lionel Messi’nin yokluığunda Inter’i rahat geçti.
 

İşte toplu sonuçlar;
A GRUBU
Club Brugge - Monaco: 1-1
Borussia Dortmund 4-0 Atletico Madrid (Axel Witsel 38′, Guerreiro 73′, 89′, Sancho 83′)

 

B GRUBU
PSV Eindhoven - Tottenham: 2-2
   Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven’a konuk olan Tottenham, son anlarını 10 kişi tamamladığı maçta sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.Mücadelenin 29. dakikasında Hirving Lozano ile 1-0 öne geçen PSV Eindhoven, 39. dakikada Lucas Moura’nın golüne engel olamayınca ilk yarı 1-1’lik beraberlikle sona erdi.
  İkinci yarının 54. dakikasında Harry Kane ile 2-1’lik üstünlüğü yakalayan Tottenham, 79. dakikada kaleci Hugo Lloris’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.
Kalesini terk eden ve ceza sahası dışında Lozano’ya kayarak müdahale yapan Lloris’in atılması sonrasında yedek kaleci Michel Vorm oyuna dahil olurken Meksikalı futbolcu sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.Bir kişi eksik kalan Tottenham karşısında baskısını arttıran PSV, 87. dakikada Luuk de Jong ile skoru 2-2’ye getirdi ve mücadele bu sonuçla sona erdi.
 Barcelona 2-0 Inter (Rafinha 32′, Jordi Alba 83′)

 

C GRUBU
Liverpool 4-0 Kızılyıldız (Firmino 20′, Salah 45′, 52′(p), Mane 80′)
Paris Saint Germain 2-2 Napoli (Lorenzo Insigne 29′, Mário Rui 61′ (k.k), Mertens 77′, Di María 90+3′)
   Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Napoli’yi konuk eden Paris Saint Germain, iki kez geriye düştüğü maçta sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı ve rakipleriyle puan farkının açılmamasını sağladı.Mücadelenin 29. dakikasında Lorenzo Insigne’nin golüyle 1-0 öne geçen Napoli ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. İkinci yarının 61. dakikasında Mario Rui’nin kendi kalesine attığı golle PSG skoru 1-1’e getirdi.
 

   Ancak PSG karşısında birçok fırsat yakalayan İtalyan temsilcisi Napoli, 77. dakikada Dries Mertens’in golüyle yeniden 2-1’lik üstünlüğü sağlamayı başardı.
Maçın 90+3. dakikasında ise Angel Di Maria sahneye çıktı. Arjantinli futbolcu yaptığı plase vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu 2-2 olarak belirleyen isim oldu.
  
D GRUBU
Galatasaray 0-0 Schalke 04
Lokomotiv Moskova 1-3 Porto (Anton Miranchuk 38′, Marega 26′(p), Herrera 35′, Corona 47′)
    Rusya’daki maçı Porto 3-1 kazanmayı bildi.Maçın 11. dakikasında Manuel Fernandes penaltı vuruşundan yararlanamazken 25. dakikada Moussa Marega Porto’yu 1-0 öne geçiren penaltı golünü atan isim oldu.Karşılaşmanın 35. dakikasında Hector Herrera skoru 2-0’a getiren isim olurken ev sahibi Lokomotiv Moskova 38. dakikada Anton Miranchuk’un golüyle farkı 1’e indirdi ve ilk yarı 2-1 Porto’nun üstünlüğü ile sona erdi.

     İkinci yarıya golle başlayan Porto 47. dakikada Jesus Corona’nın golüyle durumu 3-1 yaparken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç Porto’nun galibiyetiyle sona erdi.
 Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.