Karadeniz derbisini Trabzonspor kazandı, Rizespor 1-Trabzonspor 2

Trabzonspor zorlu Rize deplasmanından son dakikada kazandığı golle üç puanın sahibi oldu.

06 Ekim 2019 Pazar 20:53
Karadeniz derbisini Trabzonspor kazandı, Rizespor 1-Trabzonspor 2






Karadeniz derbisini Trabzonspor kazandı, Rizespor 1-Trabzonspor 2

   Trabzonspor zorlu Rize deplasmanından son dakikada kazandığı golle üç puanın sahibi oldu.Süper Lig'in 7. haftası Karadeniz Derbisi'ne sahne oldu. Yoğun yağış altında oynanan nefes kesen maçta Trabzonspor olağanüstü bir dönüşe imza attı ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

   Ev sahibi 23'te Dario Melnjak'ın şık golüyle 1-0 öne geçerken, 73'te Alexander Sörloth, Daniel Sturridge'in asistiyle skoru eşitledi. 90'da ise Anthony Nwakaeme son sözü söyledi!Bu sonuçla Trabzonspor, puanını 12'ye yükseltti ve haftayı 3. sırada kapattı. Ev sahibi Çaykur Rizespor ise 8 puanla 15. sırada kaldı.

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Moroziuk, Chatziisaias, Diomande, Melnjak, Talbi, Abdullah, Attamah, Boldrin, Oğulcan, Samudio

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Obi Mikel, A. Parmak, Sosa, K. Ahmet, Nwakaeme, Sörloth

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.