Karşılaşma sonrası fenalaştı

Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Erzurumspor’a 2-0 yenildi.

12 Şubat 2021 Cuma 22:56
Karşılaşma sonrası fenalaştı






Karşılaşma sonrası fenalaştı

   Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor sahasında BB Erzurumspor’a 2-0 yenildi.Maç sonu Çaykur Rizespor’da teknik direktör Marius Sumudica karşılaşmanın ardından fenalaştı.

   Rumen teknik adamın yardımcısı Gabriel Margarit, maç sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Sumudica kendini iyi hissetmiyor. Soyunma odasında kendisine doktor müdahale ediyor” dedi. Bu sözlerin ardından beIN Sports’ta yapılan canlı yayında Rumen hocanın durumu iyi olduğu belirtildi.

   Üst üste kayıplar için de konuşan Margarit, “Sürekli maç kaybediyoruz. Oyuncuların uyanıp ayağa kalkması lazım. 2-0 kabul edilebilir bir skor değil” ifadelerini kullandı.

    Sumudica 4 maçta sadece 1 puan aldığı Çaykur Rizespor’dan ayrılık kararı aldı. Bu kararını oyuncuların ileten Rumen teknik adam, oyuncuların ısrarı sonrasında istifa kararından vazgeçti!

Bu sezon Gaziantep FK’da başarılı sonuçlar alan Sumudica, yeni sözleşme konusunda anlaşmazlık yaşanınca kulüpten ayrılmıştı.

(Skor)

Son Güncelleme: 13.02.2021 03:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.