Kartal'dan İlginç Maç Analizi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonu yaptığı açıklamada şampiyonluktan hiç bahsetmemesi dikkat çekti.

25 Nisan 2015 Cumartesi 22:30
Kartal'dan İlginç Maç Analizi






Kartal'dan İlginç Maç Analizi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonu yaptığı açıklamada şampiyonluktan hiç bahsetmemesi dikkat çekti.

   Daha önceki demeçlerinde hep umut veren konuşmalar yapan Kartal'ın bu akşam maç sonu yaptığı açıklamalarda şampiyonlukla ilgili konuşmaması ve önümüzdeki maçlara bakacağız demesi Kartal'da oyundan düştü morali yok yorumlarına neden oldu.
 Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama şöyle;

Oyuna iyi başladık. Disiplinli oynadık ancak üretken değildik. İkinci yarı kötü oynadık. Şampiyonluğa oynayan takımın pas yapması lazımdı, daha üretken olması gerekirdi ama yapamadık. 1 puan aldık. Oyunun son bölümünde galibiyet golünü aramak adına riskli oynadık. Bu sırada rakibimize kontra atak şansı verdik.

Rakip de bizi oynatmamaya çalıştı. Kısır maçtı. Şampiyonluk oyunda buradan 1 puan aldık. Kalan 6 maçımız var. Önümüze bakacağız.

Bizim kadromuzda 23 futbolcu bulunuyor. Sonuç olarak giren-çıkan fark etmiyor. Bu kararlar bizim sorumluluğumuzdadır. Bir hafta kazandık, bir hafta berabere kaldık diye kendimizi eleştirmekten geri kalmayacağız.

Son Güncelleme: 25.04.2015 22:36
Anahtar Kelimeler:
İsmail KartalMaç Analizi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.