Kasımpaşa, altyapı koordinatörü yönetiminde çalıştı

 İSTANBUL / Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 25. haftasında 21 Mart Cumartesi günü saat 19:00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kemerburgaz...

16 Mart 2015 Pazartesi 12:51
Kasımpaşa, altyapı koordinatörü yönetiminde çalıştı






 İSTANBUL /

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 25. haftasında 21 Mart Cumartesi günü saat 19:00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, Altyapı Koordinatörü Jan Wouters yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 11:00'da başladı.


Konyaspor karşılaşmasında oynayan oyuncular rejenerasyon ve pas çalışması yaptılar. Oynamayan oyuncular ise antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar ve pas çalışmalarıyla devam ettiler.

Kaleciler Andreas Isaksson, Ertaç Özbir ve Yusuf Mersin kaleci antrenörü Jean Nederburgh ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.

Kasımpaşa, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın saat 11:00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.