Kasımpaşa, DG Sivasspor'u 2 golle geçti

Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa, evinde Demir Grup Sivasspor'u 2-0 yendi.

25 Ocak 2021 Pazartesi 18:16
Kasımpaşa, DG Sivasspor'u 2 golle geçti






Kasımpaşa, DG Sivasspor'u 2 golle geçti

   Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa, evinde Demir Grup Sivasspor'u 2-0 yendi.Karşılaşma, 6. dakikada

Hajradinovic, ile 1-0 öne geçti.17. dakikasında Kasımpaşa  Aytaç Kara,durumu 2-0 yaptı.İlk yarı Kasımpaşa'nın 2-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Demir grup Sivasspor üstün oynadı ancak gole ulaşamadı.Karşılaşma Kasımpaşa'nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

   Bu sonucun ardından oynadığı son 8 maçtaki 2. galibiyetine ulaşan Kasımpaşa, puanını 25'ye çıkardı. Üst üste 3. puan kaybını yaşayan Sivasspor ise haftayı 24 puanla kapattı.

Kasımpaşa:Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Luckassen, Brecka, Haddadi, Aytaç Kara, Bistrovic, Anıl Koç, Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Thelin  

Demir Grup Sivasspor:Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Claudemir, Hakan Arslan, Fajr, Erdoğan Yeşilyurt, Gradel, Yatabare  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.