Kasımpaşa uzatma dakikalarında galip geldi

Kasımpaşa uzun bir aradan sonra deplasmanda Akhisarspor'u 3-2 yenerek galibiyete ulaştı

16 Mart 2019 Cumartesi 18:09
Kasımpaşa uzatma dakikalarında galip geldi






Kasımpaşa uzatma dakikalarında galip geldi

    Kasımpaşa uzun bir aradan sonra deplasmanda Akhisarspor'u 3-2 yenerek galibiyete ulaştı.Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinde çıktığı hiçbir maçı kazanamayan Kasımpaşa, şeytanın bacağını ligin son sırasında yer alan Akhisarspor karşısında kırdı.

   26. hafta maçında konuk olduğu rakibi karşısında henüz 7. dakikada Bengali Fode Koita'nın attığı kafa golüyle 1-0 öne geçen Mustafa Denizli'nin öğrencilerine Akhisar'ın cevabı ise 32'de geldi.Jeremy Bokila'nın ara pasında Elvis Manu'nun ceza sahası sol çaprazından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, kaleci Ramazan Köse'nin kapattığı köşeden filelere gitti ve ilk devre 1-1 sona erdi.

  İkinci yarıda öne geçmek için baskısını arttıran ev sahibi ekip, dakikalar 60'ı gösterirken Veysel Sarı'nın ceza sahası içinde Bokila'ya yaptığı hareket sonucu penaltı kazandı.Vuruşu kullanmak için beyaz noktaya gelen Bokila, hata yapmadı ve takımını 62'nci dakikada 2-1'lik üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Dakikalar 87'yi gösterirken Abdul Rahman Khalili'nin ceza sahası dışından fileleri havalandırmasıyla skora yeniden denge gelirken 90+5'te Trezeguet, takımının 8 maçlık galibiyet hasretini bitiren golü kaydetti.

   Bu sonuçla ikinci yarıda çıktığı 9. maçta ilk kez 3 puanı bir arada gören Kasımpaşa, puanını 34'e yükseltirken lig sonuncusu Akhisarspor ise 21 puanda kaldı.

(Fanatik) 

Anahtar Kelimeler:
KasımpaşaAkhisarspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.