Kayserispor 2-  Gençlerbirliği 0

Kayserispor evinde Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi.

20 Haziran 2020 Cumartesi 22:09
Kayserispor 2-  Gençlerbirliği 0






Kayserispor 2-  Gençlerbirliği 0

   Kayserispor evinde Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi.Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor evinde Gençlerbirliği'ni ağırladı. Ligin sonunda yer alan Kayserispor, Pedro Henrique ve Artem Kravets'in golleri ile maçı 2-0 kazanarak altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

    Süper Lig’de 28. hafta karşılaşmasında Kayserispor evinde Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’ni konuk etti. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekip Pedro Henrique ve Artem Kravets’in golleri ile  2-0 galip gelmeyi başardı.

  Son 5 maçında 3. galibiyetini alan Kayserispor, 25 puana yükseldi ve 17. sırada yer aldı. Oynadığı son 5 maçta 3. mağlubiyetini alan Gençlerbirliği ise 31 puanda kalarak 12. sırada yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
KayserisporGençlerbirliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.