Kayserispor altın değerinde 3 puan aldı

 Ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor Göztepe'yi 1-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı ve puanını 19'a çıkardı.

02 Mart 2020 Pazartesi 21:56
Kayserispor altın değerinde 3 puan aldı






Kayserispor altın değerinde 3 puan aldı

   Ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor Göztepe'yi 1-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı ve puanını 19'a çıkardı.Kayserispor Göztepe maçı ile Süper Lig'de 24. hafta mücadelesi sona erdi. Kümede kalma mücadelesi veren son sıradaki Kayserispor, konuğu Göztepe'yi tek golle devirdi ve 19 puana yükselerek düşme hattının üstündeki Konyaspor'la farkı üçe indirdi. Ev sahibi yenilmezlik serisini dört maça çıkardı. 34 puanda kalan Göz Göz'ün ise beş maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.Bu sonuçla 19 puana yükselen Kayserispor, son sırada kalsa da 15. sıradaki Konyaspor’la farkı üçe indirmeyi başardı ve dört maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladı.

   Maddi zorluklar içinde olan ve kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor, Robert Prosinecki yönetiminde bu seriden 8 puan çıkardı.Ev sahibi Kayserispor, Muris Mesanovic’in 71. dakikada kaydettiği golle üç puana uzanırken maç eksiğiyle Göztepe 34 puanda kaldı. Göz Göz’ün beş maçlık yenilmezlik serisi renktaşına karşı bozulmuş oldu.

Anahtar Kelimeler:
KayserisporGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.