Kayserispor evinde turu rahat geçti

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kayserispor evinde Iğdır Futbol Kulübü'nü 2-1 yenerek bir üst tura geçti.

18 Ekim 2022 Salı 21:10
Kayserispor evinde turu rahat geçti






Kayserispor evinde turu rahat geçti

    Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kayserispor evinde Iğdır Futbol Kulübü'nü 2-1 yenerek bir üst tura geçti.Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetti.Karşılaşmanın 3. dakikadasında Kayserispor İlhan Parlak ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 47. dakikada Iğdır Futbol Kulübü Batuhan Kurt ile skoru 1-1 yaptı.84. dakikada Kayserispor Majid Hosseini ile 2-1 öne geçti.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Kayserispor evinde Iğdır Futbol Kulübü'nü 2-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. turu geçti.

Kayserispor:Cenk Gönen, Majid Hosseini, Ali Karimi, Gökhan Sazdağı, Emrah Başsan, Anthony Uzodimma, Yaw Ackah, Andrea Bertolacci, Carlos Mane, İlhan Parlak, Mame Thiam 

Teknik Direktör.Çağdaş Atan

Iğdır Futbol Kulübü:Özgün Köklü, Emir Miray Köksal, Mehmet Dingil, Hakan Demir, Burak Yamaç, Mehmet Yıldızaç, Tuğkan Kamışoğlu, Muhlis İstemi, Timur Temeltaş, Batuhan Kurt, Halil İbrahim Sönmez   

Teknik Direktör:Bayram Toysal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.