Kayserispor Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile prensip anlaşmasına vardı.

21 Mart 2021 Pazar 15:23
Kayserispor Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı






Kayserispor Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı

   Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile prensip anlaşmasına vardı.Hamza Hamzaoğlu, Kayserispor'un bu sezonki beşinci teknik direktörü oldu.

    Hes Kablo Kayserispor Kulübü’nden yapılan açıklamada Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlandığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik direktör ile 1,5 yıllık anlaşma yaptı. 50 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Süper Lig’de son olarak Yeni Malatyaspor’da görev aldı.

   Sezona Bayram Bektaş yönetiminde başlayan Kayserispor’da, bu sezon Samet Aybaba, Dan Petrescu ve son olarak Uğur Kulaksız teknik direktörlük koltuğunda oturdu.

Son Güncelleme: 21.03.2021 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.