Kayserispor son dakikada, Kayserispor 1 - Gaziantep FK 1

Kayserispor evinde son derece kıymetli 3 puandan oldu.

13 Temmuz 2020 Pazartesi 20:04
Kayserispor son dakikada, Kayserispor 1 - Gaziantep FK 1






Kayserispor son dakikada, Kayserispor 1 - Gaziantep FK 1

     Kayserispor evinde Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.Kayserispor beraberlik golünü son dakikalarda buldu.Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan Kayserispor zor geçen karşılaşmada 1 puanı son dakikalarda bulduğu golle kazandı.Kayserispor Gaziantep FK ile evinde karşılaştı.karşılaşmanın ilk yarısına VAR kararları damgasını vurdu.Kayserispor'un penaltısı ve Gaziantep FK'nin golünün VAR incelemesi sonrası iptal edildiği maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Gaziantep FK, Maxim'in 62. dakikada attığı şık golle öne 1-0 geçti. Kayserispor, 73. dakikada Mensah'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Kayserispor'da Diego, 87. dakikada kırmızı kart görerek takımını dokuz kişi bıraktı.Kayserispor, 90+2. dakikada Kravetz ile beraberliği yakaladı.Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.Bu sonuçla Kayserispor puanını 32 yaparken, Gaziantep FK 42 puana çıktı.

KAYSERİSPOR: Lung, Kvrzic, Diego, Sapunaru, Emre, Ddedje, Hasan Hüseyin, Mensah, Enver, Pedro Henrique, Kravets

TEKNİK DİREKTÖR: Robert Prosinecki

GAZİANTEP FK: Günay, Kana Biyik, Morais, Tosca, Oğuz, Djilobodji, Nogueira, Furkan, Kenan, Maxim, Muhammet

TEKNİK DİREKTÖR: Marius Sumudica

Anahtar Kelimeler:
KayserisporGaziantep FK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.